[Employment] Call for Assistant Professor Position for the Hyper-Kamiokande Nucleon Decay and Neutrino Experiments

The Institute for Cosmic Ray Research (ICRR), The University of Tokyo, Japan, invites applications for an assistant professor position at Kamioka Observatory. Successful applicant will play a central role in the design of the Hyper-Kamiokande detector, the research and development of its components, and its construction. They may additionally join the Super-Kamiokande.

Position: Assistant Professor, 1 person

Application Deadline: Application materials must be received by 17:00 JST on February 3, 2020.

Details: [ PDF File ]