[Employment] Call for Project Assistant Professor at Kamioka Observatory

The Institute for Cosmic Ray Research (ICRR), The University of Tokyo, Japan, invites applications for a project assistant professor position at Kamioka Observatory. The successful applicant will help in commissioning, operation, and calibration of the neutron veto counter for the XENONnT experiment and is expected to make a strong contribution to XENONnT data analysis and dark matter searches here in Japan.

Position: Project Assistant Professor, 1 person

Application Deadline: Application materials must be received by 12:00 JST on January 20, 2020.

Details: [ PDF File ]