[Employment] Call for a Postdoctoral fellow

The Institute for Cosmic Ray Research (ICRR), The University of Tokyo, Japan, invites applications for postdoctoral fellow position. The successful applicant shall play a role in the Vibration Isolation System (VIS), Output Optics (IOO), Cryogenic payload (CRY), Digital Control System (DGS) and commissioning of the KAGRA Laser interferometer.
In addition, he or she shall contribute to the operation of KAGRA interferometer.

Position: Postdoctoral fellow, a few persons.

Application Deadline: Application materials must be received by 12:00 JST on December 23rd, 2019.

Details: [ PDF File ]