[Employment]Call for a Postdoctoral Fellowship in Astroparticle Physics

The Institute for Cosmic Ray Research, University of Tokyo, Japan, is a research center in the field of astroparticle physics and has a long-standing history in cosmic ray, astroparticle physics and observational cosmology. We are looking for several postdoctoral researchers, who can work on observational and theoretical studies carried out by our institute.

Position: Postdoctoral Fellowship ( Up to two of successful postdoctoral fellows will be appointed as ICRR fellow )

Application Deadline: Application materials must be received by 17:00 JST on December 6, 2019.

Details: [ PDF File ]