[Employment] Call for a Postdoctoral fellow

The Institute for Cosmic Ray Research (ICRR), The University of Tokyo, Japan, invites applications for postdoctoral fellow position in the field of gravitational waves.

We are looking for an active researcher who will work on the gravitational wave physics and astrophysics through the data analysis of the KAGRA detector. This position is funded by the research project, "Physics and Astrophysics with gravitational waves from Binary Neutron Star Coalescences, Black Hole Neutron Star Coalescences, Pulsars and Magnetars"(PI: Hideyuki Tagoshi) in the Grand-in-Aid for New Innovative Area on "Gravitational wave physics and astronomy: Genesis".

Position: Postdoctoral fellow, 1 person

Application Deadline: Application materials must be received by 12:00 JST on September 17, 2019.

Details:
[ PDF File ]