[Employment]An Associate Professor at Kamioka Observatory for Hyper-Kamiokande and SuperK-Gd projects

The Institute for Cosmic Ray Research (ICRR), The University of Tokyo, Japan, invites applications for an Associate Professor position at Kamioka Observatory. The successful applicant should be proficient in Japanese and will conduct research for the Hyper-Kamiokande and the Super-Kamiokande Gadolinium projects.

Position: Associate professor, 1 person

Application Deadline: Application materials must be received by 12:00 JST on September 2nd, 2019.

Details:
[ PDF File ]