[Employment]An Assistant Professor at KAGRA Observatory

The Institute for Cosmic Ray Research (ICRR), The University of Tokyo, Japan, invites applications for an assistant professor position at KAGRA Observatory. The successful applicant shall play a leading role in the cryogenic system and the optics and so on of the KAGRA laser interferometer.
In addition, he or she shall contribute to the operation and science of KAGRA Observatory.

Position: Assistant professor, 1 person

Application Deadline: Application materials must be received by 12:00 JST on September 2nd, 2019.

Details:
[ PDF File ]