[Employment] Assistant Professor at Kamioka Observatory

The Institute for Cosmic Ray Research (ICRR), The University of Tokyo, Japan, invites applications for an assistant professor position at Kamioka Observatory. The successful applicant will conduct research at Super-Kamiokande, the T2K experiment, and future projects at Kamioka Observatory.

Details:
[ English PDF ]