[Employment] Project Postdoctoral Fellow for ultra-low radioactivity techniques

The Institute for Cosmic Ray Research (ICRR) of the University of Tokyo invites applicants for a project postdoctoral fellow for ultra-low radioactivity techniques.

Applications should be submitted via postal mail by 17:00 JST, September 12, 2014.

Details:
English Summary is available to assist non-Japanese speakers. For an official version please refer to Japanese version here.